Toernooien

De jeugdtoernooicommissie heeft in samenspraak met de andere commissies de toernooikalender 2018 samengesteld. Zoals bekend is de bekercompetitie dit jaar later begonnen en daarmee is ook de reguliere competitie later van start gegaan. Dat alles betekent dat de competitie dit seizoen een maand later  eindigt.

Een probleem voor de toernooicommissie? Dit jaar minder toernooien? Minder ploegen?

Niets van dat alles! We zijn er weer in geslaagd om een prima toernooikalender samen te stellen. En we, dat zijn de u inmiddels bekende leden van de toernooicommissie. Dit jaar zal ook Stefan Kranenburg daarvan deel uitmaken. Op voorhand bedanken we Stefan voor zijn medewerking! Hiermee geven we verder invulling aan de slogan: ‘vv Strijen, dat zijn wij! Doe mee!’

We zijn blij om jullie te kunnen melden dat we zullen gaan proberen om nog eens 10% meer teams te laten spelen dan in de voorgaande edities. We zullen daarmee ruim boven de honderd deelnemende ploegen uitkomen. Ook nieuw dit jaar zijn onder meer een dedicated meidentoernooi op 2e Paasdag en een vrijdagavond toernooi voor onze JO19-2 en JO17-2 teams.

We zijn inmiddels van start gegaan om de verenigingen hiervoor te benaderen. Vanzelfsprekend zullen we de toernooien ook weer voorzien van een zo gezellig en sfeervol mogelijk randgebeuren.

Via nieuwsberichten houden wij u op de hoogte van de programma’s en van de te spelen uit-toernooien. Met de samenstelling van de kalender van de thuistoernooien is zoveel als mogelijk rekening gehouden met ons bekende events als de finaledag van de Hoekse Waard Bokaal, het jeugdkamp in Oosterhout en eventueel door senioren te spelen nacompetitiewedstrijden.

De toernooien zullen ook worden opgenomen in de activiteitenkalender.

Hieronder het schema:

• Maandag     2 april  2e Paasdag  meidentoernooi
  • Maandag     21 mei 2e Pinksterdag  JO13-1 en mini-pupillentoernooien
  • Zaterdag     2 juni JO15-1 en JO17-1 toernooien
  • Zaterdag     9 juni ochtend: JO9 – 1, 2, 3, 4 toernooien
  •  middag  JO11 – 1, 2, 3 toernooien
  • Vrijdag       22 juni        avond  JO19 – 2 en JO17 – 2 toernooien
  • Zaterdag    23 juni  JO13–2, 3 en JO15–2, 3 toernooien

Sportieve groet van de jeugdtoernooicommissie,

Denny v.d. Beek, Gerrit Buitendijk, Stefan Kranenburg, Wim de Geus en Jaco Dorst