De meiden van v.v. Strijen

1. Wie zijn de meiden van v.v. Strijen?

Binnen de jeugdteams van v.v. Strijen voetballen nu ongeveer 30 meiden. v.v. Strijen heeft ervoor gekozen om de meiden zolang als mogelijk binnen jongensteams te laten voetballen.

Dit is beter voor de ontwikkeling van de meiden en zo is het ook mogelijk ieder op zijn of haar eigen niveau te laten spelen en trainen.

1. Recreatieve groep en prestatieve groep

De trainingsgroep van vrouwen bestaat uit circa 15 vrouwen die op vrijdagavonden vooral regreactief en voor de gezelligheid lekker ballen. Deze groep herbergt echter ook een aantal dames die snel de stap willen maken naar een vrouwen 1 team.

1. Werken naar Vrouwen 1 Team

Zo snel als mogelijk zullen we deze twee groepen scheiden zodat ook hier ieder op haar eigen niveau kan spelen en we de meer competitief ingestelde vrouwen klaarstomen om echt wedstrijden te gaan spelen.

1. Kom jij ook bij v.v. Strijen voetballen? Werving

Om recht te kunnen doen aan de ambitie om zo snel mogelijk met een Vrouwen 1 team de competitie in te gaan, zullen we continue speelsters werven die daadwerkelijk competitie willen spelen. Vanzelfsprekend gaan we ook door met uitbreiden van de groep speelsters die voornamelijk (op vrijdagavonden) enthousiast, maar recreatief bezig willen zijn.

1. Activiteiten

Om het aantal vrouwelijke leden verder te doen toenemen, zullen we doorgaan met de organisatie van een aantal activiteiten. Dit zijn onder meer een nieuwe ‘meidenmiddag’, maar ook zullen enkele vriendschappelijke wedstrijden worden gespeeld. Op 2 april 2018 is het meidentoernooi (O15) een feit!

1. Meer informatie

Voor meer achtergrondinformatie over deze 6 stappen verwijzen wij naar dit document.

Bovendien is, voor de werving van nieuw vrouwelijk talent en voor het verder onder de aandacht kunnen brengen van vrouwenvoetbal bij v.v. Strijen, een Facebookpagina ingericht.  We vragen iedereen om de vraag naar nieuwe meiden zoveel mogelijk te delen.

Voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen met vtz@vvstrijen.nl