• Dit event is voorbij.

Meidentoernooi O15

april 2 @ 08:00 - 17:00

Evenement Navigatie

Nog enkele weken en dan is het zover!
Op maandag 2 april ontvangt v.v. Strijen 7 verenigingen om voor het eerst een meidentoernooi op onze vereniging te spelen.

Nu beschikt onze vereniging niet over aparte meidenteams, maar wel over voldoende speelsters om een gelegenheidsteam samen te stellen.

Op deze tweede paasdag starten we om 10 uur met het programma. In twee poules worden wedstrijden afgewerkt waarna via kruisfinales uiteindelijk zal worden beslist welk team de beste is. Naast deze hoofdprijs is er ook een prijs voor de speelster die het hardst kan schieten en zoeken de interne scouts naar de beste speelster van het toernooi. Niet om haar in te lijven maar om haar te belonen voor mooie spel en inzet.

Wil je onze meiden aanmoedigen of kennis maken met voetbal? Kom dan kijken aan de Sportlaan in Strijen. Er zal voldoende gelegenheid zijn om ook zelf een balletje te trappen en kennis te maken met de meiden van Strijen , maar ook de MO15 van Meeuwenplaat, Barendrecht, Binnenmaas, Rijnmond HS, HVC’10, Pelikaan en DCV.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Wel Bouw en Ontwikkeling, waarvoor we Chris en Annemarie hartelijk bedanken.

Datum:
april 2