Foto's

De Club van 100 is geweldig voor de v.v. Strijen !

De v.v. Strijen wordt al jarenlang ondersteund door de Club van 100 .De Club van 100 heeft inmiddels 84 leden die jaarlijks 45 euro betalen .Met deze jaarlijkse inkomsten wordt de v.v. Strijen geholpen met het realiseren van zaken die in het algemeen belang van de club zijn .

Aanvragen voor een bijdrage aan de Club van 100 worden door het bestuur van de v.v Strijen aan het bestuur van de Club van 100 gedaan .Het bestuur van de Club van 100 bestaat uit Jaap Schelling als voorzitter , Dries Zwartbol als penningmeester en Adri van Dongelen als secretaris .

De afgelopen jaren heeft de Club van 100 al veel voor de v.v Strijen kunnen betekenen . Zo konden we onder andere een AED-apparaat aanschaffen , werd een bijdrage geleverd aan een elektrische boiler voor de keuken , werd een boenmachine aangeschaft voor het schoonmaken van de kleedkamers en werd nog zeer recent een bedrag van 4500 euro beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een warmwatervoorziening voor de douches in de kleedkamers .

Jullie zullen wel begrijpen dat we als de v.v. Strijen ontzettend blij zijn met de activiteiten van de club van 100.Het bestuur van de Club van 100 probeert het huidige aantal leden van 84 uit te breiden tot boven de 100.Wanneer ook U de Club van 100 een warm hart toedraagt , kunt U zich als lid opgeven bij het bestuur . De contactgegevens vinden jullie in de weekbrief en op de website .

Onder dit bericht vinden jullie de foto’s van de meest recente zaken die door de Club van 100 mogelijk zijn gemaakt .