Verslag van de kampioenswedstrijd Strijen 6 ( Strijen Kings )

Afgelopen dinsdag heeft Strijen 6, beter bekend als Strijen Kings, met een overwinning van 8-2 op Heinenoord 5 het kampioenschap weten te bemachtigen in hun competitie. Het team Strijen Kings bestaat al meer dan 20 jaar waarbij het nog niet eerder voor gekomen is in de geschiedenis dat zij het kampioenschap hebben mogen behalen. Voorgaande jaren begon het er steeds rooskleuriger uit te zien waarbij zij tweede en derde hebben mogen worden in de competitie maar het kampioenschap bleef uit.

Dit seizoen begon het team weer in een deels andere samenstelling, want in de loop der jaren komen er natuurlijk wat nieuwe gezichten en verlaten andere het team omdat het gezinsleven aanvangt of de carrière roept. Natuurlijk zijn er ook de echte “Die hard Kings” die al meer dan tien jaar bij het team zijn gebleven.  Zo noem ik toch even Remco (beter bekend als RED), Sander (beter bekend als Dee), Kreft, Peter en Rudy. Naast de huidige spelers is er toch een aanhang van Oud kings die altijd klaar staan om ons te ondersteunen en te supporten zoals Adriaan en bij iedereen wel bekend KEESIE!!

Dit seizoen begon al meteen goed doordat we door waren in de Beker en het zelfs tot aan de laatste 16 hebben weten te vol brengen. Dit bracht natuurlijk goede moed voor de competitie. Hierbij mochten we geheel in nieuw tenue aan vangen. Verzorgt door onze geweldige sponsoren Aardappelenbezorgen.nl en Grand Café Hier.  Die ons het gehele seizoen hebben ondersteunt en zo ook zich aan sloten bij ons legendarische Derde helften.

Het grootste deel van de competitie hebben we op de eerste plek mogen blijven staan. Waarbij het eind naderen het toch steeds spannender werd, onze rivalen uit Beijerland (OSV & SHO) liepen op ons in. Wij dachten dat het niet meer mis kon gaan lieten we toch wat punten hier een daar liggen waarbij OSV ons toch wist te passeren. Toen uiteindelijk SHO & NBSVV toch op eens onze beste vrienden werden door OSV te verslaan. Dit betekende dus dat het toch eindelijk ging gebeuren de KINGS kampioen.

Dit werd dan ook groots gevierd afgelopen zaterdag. De kings waren aanwezig op een toernooi in     ‘s Gravendeel waarbij ze na afloop van het toernooi op de Kar van A.P. Klootwijk een ere ronde door zowel ‘s Gravendeel via Mookhoek naar Strijen werden gereden. Waarna ons kampioensfeest kon gaan beginnen georganiseerd door onze sponsor Wesley van Café Hier. Hierbij is tot in de late uurtjes door gefeest in het spui waarbij het café was omgetoverd tot een waar Strand.

Wij willen graag alle spelers, ook van andere teams van Strijen, en Oud-Kings die ons hebben ondersteund gedurende het seizoen bedanken. Ook bedanken wij nog de vereniging voor alles wat zij voor ons hebben geregeld dit seizoen.

In het bijzonder willen wij onze sponsoren Michael van Aardappelenbezorgen.nl en Wesley van Grand Café Hier nog bedanken voor alles wat zij georganiseerd hebben en in ons hebben gestoken. En niet vergeten  voor alle Gezelligheid met zijn allen.

Groet,

Strijen Kings – Glenn Versendaal