Leon vd Griend speler van het jaar seizoen 2017/2018 – Weer groot feest speler van het jaar Veteranen.

Leon van de Griend links met rechts speler Oscar Bus

Afgelopen weekend was weer de jaarlijkse BBQ bij Govert en Lonneke in de tuin.

Dit jaarlijks gebeuren wordt afgesloten met nominatie zoals speler met meeste speel minuten, talent vh jaar, klusser vh jaar en meer van dit soort nominaties. En als afsluiting wordt de speler van het jaar aan gewezen. De speler van het nieuwe jaar mag vervolgens volgend jaar weer aan wijzen.

Dat dit een prijs is die iedereen wel zou willen winnen was wel duidelijk. Klokslag 6 uur was de bbq warm en het grootste gedeelte van de ploeg al druk aan het bakken. Terwijl onze slingerback en eeuwig talent O.B. met flinke tegenwind vanuit het pittoreske dorpje Strijensas aan kwam fietsen en onze spits nog hout aan het laden was kon het feest echt beginnen toen ook deze spelers gearriveerd waren.  Govert zijn vriendin Lonneke die het weer super gezellig had gemaakt kreeg samen met Govert voor dat de prijsuitreiking begon een bedankje voor de goede zorgen. Een kaasje en overheerlijke fles wijn voor intieme momenten gaan er bij Govert en Lonneke altijd in. Govert top zo’n vrouwtje jongen wees er zuinig op.

Nadat Ed alle prijzen had uit gedeeld, had de speler van het vorige seizoen de eer om de nieuwe speler van het jaar aan te wijzen. Na leuke toespraak had Oscar de taak om alle spelers op 1 na teleur te stellen deze was Leon die zichtbaar verrast was. Leon bedankte het elftal maar had nog wel een kritische vraag die we hopelijk volgend seizoen in gaan vullen. Het antwoord lag overigens op Govert zijn lippen toen de vraag door Leon gesteld werd wat gaan we volgen jaar doen. Gezien de aanwezige dames hield Govert zich in. Het feest ging vervolgens nog een tijdje door en mag gezien de reacties van iedereen tot een succes worden gerekend. Rest nog te vermelden dat we eigenlijk allemaal speler van het jaar zijn geworden. We hebben dit seizoen met een minimale bezetting onze wedstrijden gespeeld. Voor de meeste onder ons was het te merken dat het dit seizoen weer zwaarder is geworden. Ik ben dan ook trots dat we ons nog vrij gemakkelijk hebben gehandhaafd. Onze wens is een paar jaar in een andere veteranen klasse te gaan spelen waar het voetbal plezier hopelijk weer terug zou komen. Maar dat is een zorg voor volgend seizoen. Als de KNVB niet mee werkt moeten we toch weer waarschijnlijk naar de zelfde tegenstanders zoals Heerjansdam Smitshoek VVOR Hellevoetsluis ZBC/Zuiderpark Heinenoord enz. We er volgend jaar gewoon weer staan en hopelijk weer fris zijn.

Wist u dat….?

• Ed het weer super druk had met het inpakken van de prijzen?
  • De pionnen van Micha het ergst waren om in te pakken?
  • Edwin klusser van het jaar is geworden en als prijs een mop plus emmer kreeg?
  • Dit te maken had met de waterschade die hij een maand geleden had opgelopen in huis?
  • Micha jeugdleider van het jaar is geworden?
  • René en Leon de meeste speel minuten hadden?
  • Het erg lang geleden is dat René heeft gescoord met het hoofd?
  • Bij René ook de jaartjes gaan mee tellen?
  • Er veel spelers bijna maximaal speeltijd hadden?
  • Het dit seizoen weinig voor kwam dat we meer dan 1 wissel speler hadden?
  • Ben het toch elke keer weer flikte een team neer te zetten?
  • Kees de actiefste speler van het jaar is geworden?
  • Hij elke week gaat zwemmen en hardlopen?
  • Alwin weer topscoorder is geworden?
  • Volgend jaar weer zijn best gaat doen en waarschijnlijk weer topscoorder wordt?
  • Denny in de ogen van mij een teleurstellend seizoen heeft gespeeld?
  • Dit mede kwam door blessures en te weinig buitenspel staan?
  • Oscar altijd zijn best zou doen maar zo in de pindakaas reclame kan stappen?
  • Hij weer een geweldig weekend heeft georganiseerd?
  • Ben en Gerrit de leiders zijn en goed werk verrichten?
  • Gerrit beloond werd met twee bacho’s 1 in de vorm van een drankje en 1 in de echte vorm?
  • Ben zijn favorieten eten kreeg en geen tondeuse waar Govert al jaren op zit te hopen?
  • Govert zoals van ouds gaat zeuren maar vervolgens toch gewoon zijn werk gaat doen?
  • Govert de man is voor de feesten en partijen?
  • Hij drie maanden niet gaat werken?
  • Er volgens ons weinig gaat veranderen en Govert blij zou zijn als hij weer mag gaan werken?
  • Rob weer de Hamerslag van het jaar is?
  • Rob dit seizoen gescoord heeft met het hoofd?
  • Koen tweede Hamerslag is geworden?
  • Koen zijn gekregen hoed pas dinsdagavond op advies van zijn vrouw af deed?
  • Rens de man van glas is dit seizoen maar ook het seizoen hiervoor?
  • Rens bijna elke wedstrijd aanwezig was en zodoende onze trouwste supporter is geworden?
  • Hij ook vlagger van het jaar is geworden?
  • Simon de enige gastspeler is zonder overwinning?
  • Ron op afstand onze beste gastspeler is maar toch de prijs aan Edwijn moest laten?
  • Edwin 1 assist maakte tegen Ron 0?
  • Edwin Keizer alleen mee doet als Ben er niet is?
  • Hij als hulpmiddel koptelefoon kreeg om het commentaar van Ben niet meer te horen?
  • Edwin behoorlijk stijve spieren had na de wedstrijd tegen Hellevoetsluis?
  • Andries een bruikbare kracht is maar helaas niet altijd aanwezig is?
  • De twee Wimmen ieder op zijn eigen manier goede dingen doet voor het elftal?
  • Wimpie K als gezelligheids dier en verzorger van menig erotisch getinte filmpjes?
  • De andere Wim als scheidsrechter samen met Leo en Sander?
  • Het dit seizoen goed hebben gedaan en volgens sommige tegenstanders de punten in huis hebben gehouden?
  • De tegenstanders dat nooit zullen doen?
  • Ik ga stoppen met deze wist u dat?

De Lattre