Cor Kruijthof ook komend seizoen trainer Strijen 2

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Cor Kruijthof ook seizoen 2018-2019 als trainer van Strijen 2 zal fungeren.Al vanaf medio maart heeft Cor dit team de helpende hand geboden en de plots ontstane vacature van trainer Strijen 2 ingevuld.

Met veel plezier, inlevingsvermogen en enthousiasme is Cor samen met de andere stafleden aan de slag gegaan.Zijn aanpak heeft ertoe geleid dat ook op sportief vlak de resultaten niet uitbleven.

Het 2e wist de competitie af te sluiten met een knap 2-2 gelijkspel tegen kampioen Spijkenisse.Daarmee eindigde deze zeer jonge groep als debutant in de 2e klasse op een keurige 6e plaats.Tot op de laatste speeldag was Strijen bovendien in de race voor de 3e periodetitel.Dat dat helaas net niet lukte, doet volstrekt niets af aan de mooie prestatie van de groep, samen met Cor en de overige stafleden.

Uiteindelijk hebben we na breed en goed wederzijds overleg het vertrouwen in elkaar uitgesproken om de ingeslagen weg en deze manier van samenwerking ook voor volgend seizoen voort te zetten.

We wensen Cor, de andere stafleden èn de groep daar ontzettend veel succes en plezier mee!

Commissie voetbalzaken.