3e Hielke Brugts Bedrijventoernooi zaterdag 16 juni 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 vindt op ons sportcomplex het 3eHielke Brugts bedrijventoernooi plaats. Elk jaar is het toernooi een sportief evenement waarbij plezier en gezelligheid de boventoon voeren. Het bedrijventoernooi wordt gespeeld met teams van 7 spelers op een half veld

Eerbetoon aan Hielke Brugts

Dit jaar is het de 3e keer dat wij het toernooi organiseren onder de naam Hielke Brugts Bedrijventoernooi. Hielke heeft ontzettend veel gedaan binnen v.v. Strijen, maar de nadruk lag toch vooral op voetbal en sponsoring. Deze twee zaken komen bijeen tijdens het bedrijventoernooi.

Niet alleen heeft het toernooi zijn naam, maar er wordt ook gespeeld om de Hielke Brugts Wisselbokaal.  Wij vinden het een enorme eer dat de dochters van Hielke deze bokaal zullen uitreiken aan de winnaar van het toernooi. Wordt uw bedrijf de nieuwe winnaar?

Aanmelden

Om uw bedrijf aan te melden, kunt u gebruik maken van maken van het inschrijfformulier >> INSCHRIJFFORMULIER HIELKE BRUGTS BEDRIJFSTOERNOOI 2018.

Deelname is gratis voor onze Hoofdsponsor, Subsponsoren, Cosponsoren en Business Club Leden.

Voor overige bedrijven is het inschrijfgeld €50,- per bedrijf.

Graag ontvangen wij uw aanmeldingsformulier voor 1 juni 2018 via sponsoring@vvstrijen.nl.

Namens de sponsorcommissie,

Richard de Koning