Rookverbod – Laten wij ons hier gewoon aan houden!

Voetbalvereniging Strijen is een sportvereniging. Een vereniging waar wij trots op zijn.Een vereniging waar jeugd en senioren wekelijks met plezier hun wedstrijden spelen en hun trainingen afwerken.Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van de kleedkamers en de kantine en in deze ruimtes geldt, zoals bekend, al enkele jaren een rookverbod.

Helaas hebben wij als bestuur in de afgelopen weken moeten constateren dat dit rookverbod niet door al onze leden wordt nageleefd. Bewijs hiervan zijn de vele peuken die wij na afloop van wedstrijddagen in de kleedkamers aantreffen.

Dat is niet wat wij als v.v. Strijen willen!

Aanduidingen Rookverbod – maak elkaar er op attent

Om nogmaals bij allen betrokkenen duidelijk te maken dat roken in de kleedkamers en kantine verboden is, worden in de komende weken nieuwe stickers met vermelding “verboden te roken” opgehangen.

Wij hopen dat deze aanduidingen helpen in het handhaven van het rookverbod.

Mocht u echter signaleren dat mensen zich hier niet aan houden, spreek ze daar dan op aan! Met elkaar kunnen wij ervoor zorgen dat de kleedkamers en de kantine rookvrij zijn en blijven! v.v. Strijen, dat zijn wij! Dat is ons motto, laten wij dit dus ook met elkaar oplossen.

Dank alvast voor ieders medewerking.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Strijen