“HART VOOR DE CLUB”!

Vrijdagavond, 13 april 2018, werd er door een kundige docent van Ambuklas de jaarlijkse (herhaling) cursus reanimatie AED gegeven.

Tien deelnemers kwamen naar de kantine om kennis te nemen van levensreddende handelingen.

Dus ze zijn en blijven er nog, leden die de club een warm hart toedragen!

Het werd een leerzame avond door:

• Uitgebreide en duidelijke theoretische uitleg,
  • Praktische oefeningen,
  • Informatie over de nieuwste ontwikkelingen en producten,
  • Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de docent.

Wederom een bewijs dat deze levensreddende training alle andere trainingen op de club “in de schaduw” zet!

Ook de werking van ons “eigen” AED toestel, dat in de administratieruimte hangt, de Rolls-Royce onder de apparaten (geschonken door de “Club van 100”!), werd op een “speelse” en deskundige manier uiteengezet.

Daarnaast werd het belang van het AED Alert systeem “Hartveilig Wonen” uitgebreid onder de aandacht gebracht.

Dennis, Anja, Marijke, Gerjan, Bert, Ben, Dinie, Michel, Dick en Adri bedankt voor jullie deelname!

De club is trots op jullie! Adri van Drongelen bedankt voor het organiseren!

Het Bestuur.