Business Club brengt bezoek aan Kogros en wedstrijd Excelsior – Willem II

Op vrijdag 6 april 2018 bracht de Business Club van Voetbalvereniging Strijen haar jaarlijkse bedrijfsbezoek aan Kogros BV in Numansdorp.

Kogros Tegels van eigenaar Erwin Konijnendijk is al jarenlang een bekende groothandel op het gebied van zeer mooi en gevarieerd assortiment tegels dat zij als groothandel levert aan zakelijke klanten.

Een aantal jaren geleden is echter ook Kogros Sport opgericht. Kogros Sport is de huidige licentiehouder van Quick Teamwear (verkregen via Quick International van Rini van Trigt, gevestigd te Strijen) en verantwoordelijk voor de productie, promotie, verkoop en distributie van Quick Teamwear in Nederland.

Kogros Sport en Voorwinden hebben gezamenlijk een sponsorcontract met v.v. Strijen voor het leveren van Teamwear van Quick voor de komende jaren. En daar was dus de link met v.v. Strijen.

Op vrijdagmiddag werd de Business Club van v.v. Strijen om 16.15 uur welkom geheten door Marco van der Graaf, Accountmanager Sport bij Kogros Sport. Naast het feit dat Kogros Sport dus licentiehouder is van Quick Teamwear (en dus ook sponsor van o.a. Excelsior Rotterdam en SC Cambuur) vertegenwoordigt Kogros Sport in Nederland ook bekende merken voor Wintersport, zoals Dynastar (ski’s en accessoires), Shred (helmen) en Lange (ski-schoenen). Daarna kregen wij een rondleiding door het kantoor, showroom en magazijn.

Daarna naam zijn collega Peter Lageweg van Kogros Tegels de rondleiding over. Peter vertelde op zeer enthousiaste wijze van alles over tegels en leidde ons via het grote magazijn naar de indrukwekkende showroom. Citaat opgevangen “goed dat onze vrouwen er niet bij zijn, want anders had het wel weer geld gekost”.Duidelijk werd in ieder geval dat Kogros Tegels een grote speler is op gebied van tegels op landelijk niveau!

Om ca. 18.00 uur werden wij vervolgens getrakteerd op luxe broodjes en naar wens een heerlijk glas wijn, bier of anders, zodat wij met een gevulde maag op weg konden naar de wedstrijd Excelsior – Willem II.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd nog even nagepraat over het bedrijfsbezoek en vervolgens werd de wedstrijd bekeken. Excelsior won uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Een uitslag die al voor rust was bepaald.Na afloop was er in de Business Lounge van Excelsior een optreden van een leuke zanger en is er nog ruim een uur even gezellig met elkaar gesproken onder het genot van een drankje en een hapje. Met elkaar kunnen wij weer terugkijken op wederom een geslaagd bedrijfs- en wedstrijdbezoek!

Wij danken Marco van de Graaf en Peter Lageweg voor hun gastvrijheid en enthousiaste presentatie en rondleiding. Uiteraard bedanken wij ook onze Business Club Leden die meegeweest zijn voor hun aanwezigheid en bijdrage aan een zeer leuke en gezellige middag en avond!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie v.v. Strijen