Eerste MO15 toernooi v.v. Strijen groot succes

Op Tweede Paasdag 2 april j.l. hadden we bij de v.v. een primeur! Deze dag werd namelijk het eerste toernooi alleen voor Meidenteams gehouden.

Aangezien we bij onze club geen teams alleen voor meiden hebben, maar wel veel voetballende meiden, leek het ons leuk om de krachten eens te meten met meidenteams uit de regio. Daarom werden er uit diverse teams spelers gezocht die samen konden spelen en er werden teams uit de leeftijdsklasse Onder 15 uitgenodigd. Tot slot was er ook nog een sponsor voor dit unieke evenement gevonden, namelijk van der Wel Bouw en Ontwikkeling. Niets stond een succesvol toernooi in de weg.

Vanaf 8 uur waren de vrijwilligers van de toernooicommissie, de bar-en keukenbezetting en de gastvrouwen in de weer om het complex toernooiklaar te maken.Toen ook de scheidsrechters en alle teams die hun medewerking hadden toegezegd, waren gearriveerd kon er om 10 uur afgetrapt worden. Via het ondertussen alom bekende en gewaardeerde schema van 3 poulewedstrijden gevolgd door kruisfinales en de uiteindelijke finalewedstrijden, werd er fanatiek gestreden om de winst. Aan alle speelsters was te zien dat er volop plezier was en er is de hele dag geen wanklank te horen geweest. Ook voor de scheidsrechters een verademing!

Via deze link is het verslag van ons samengestelde MO15 team te lezen en daar blijkt duidelijk uit hoe succesvol zij deze dag geweest zijn en voor hoeveel plezier zij gezorgd hebben.

Ondanks het wat mindere weer, was er toch nog een behoorlijk aantal supporters op dit toernooi afgekomen en zij werden niet teleurgesteld. Vele leuke wedstrijden waren op ons complex te zien en tussendoor zorgden zij dat het bar- en keukenpersoneel zich niet hoefden te vervelen.

Rond half vier werd er voor het laatst op het fluitje geblazen en was de eindstand bekend. Maar een ieder was ook nog wel benieuwd wie de winnaar was van de bokaal voor de speelster met het hardste schot en uiteraard wie er tot speelster van het toernooi uitgeroepen zou worden. Na de laatste wedstrijd stond alles al klaar voor de prijsuitreiking en kon de overigens prima debuterende toernooispeaker, de eindstand en verdere prijswinnaars bekend gaan maken.

Eindstand MO15-toernooi

1. JEKA
  2. Pelikaan
  3. Barendrecht
  4. Strijen
  5. Meeuwenplaat
  6. Binnenmaas
  7. HVC ‘10
  8. Rijnmond Hoogvliet Sport

Hardste schot door Sam van Pelikaan met 78 km per uur

En tot Beste Speelster van het toernooi werd uitgekozen Kiki de Ruiter van JEKA.

Tot slot hartelijk dank aan de Toernooicommissie voor het samenstellen van een gevarieerd en gelijkwaardig deelnemersveld. Leuk om bijv. ook eens ploegen te

ontvangen uit Breda en Hoek van Holland. Verder uiteraard iedereen bedankt die een bijdrage tot het succes van deze dag heeft geleverd, we hebben het met z’n allen gedaan.

Een mooi voorbeeld van v.v. Strijen, dat zijn wij !!!

Commissie Voetbalzaken