Bezoek jeugdleden v.v. Strijen wedstrijd Sparta – Heracles Almelo, mede mogelijk gemaakt door ‘de Vrienden van de Volière ‘

Via Leo Ringelberg Touringcars heeft v.v. Strijen het aanbod van Sparta Rotterdam ontvangen om met  om met zoveel mogelijk jeugdleden en hun trainers/leiders een wedstrijd te bezoeken van Sparta.

Het betreft de wedstrijd:

SPARTA ROTTERDAM       –       HERACLES ALMELO

Op zondagmiddag 6 mei 2018 aanvang 14.30 uur

Wij zijn ontzettend blij te kunnen melden dat  ‘de Vrienden van de Volière ‘ hebben aangeboden om de kosten voor het vervoer te bekostigen, wij willen hun hiervoor hartelijk bedanken !. Het enige wat dus zelf betaald moet worden zijn de entreekosten, en die bedragen:

• Voor jeugdleden t/m 17 jaar € 5,00
  • Voor jeugdleden/trainers/leiders 18 jaar en ouder € 9,00

Lijkt het jullie leuk om met het hele team óf individueel met ons mee te gaan naar deze wedstrijd meld je dan snel aan op:

-vrijdagavond 6 april, 19.00 – 20.00 uur- in de kantine van v.v. Strijen-

Vergeet niet dat bij de inschrijving direct het entreegeld betaald moet worden. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.  Vol = vol.

Wij hopen op een grote opkomst,

Activiteitencommissie v.v. Strijen