Stem op v.v. Strijen bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Het Haringvliet zet dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Leden van de Rabobank hebben rond 27 maart een brief met stemcode ontvangen.

Samen gaan we voor een Pannakooi!

Met de extra inkomsten willen we een Pannakooi op ons sportcomplex realiseren. Een Pannakooi zorgt niet alleen voor veel plezier, ook wordt er spelenderwijs gewerkt aan een betere baltechniek en hogere handelingssnelheid.

Of we voldoende geld ophalen met de actie hangt ook af van jou stem! Wil jij ook een Pannakooi bij v.v. Strijen, stem dan tijdens de Rabo Clubkas Campagne op onze vereniging. En vraag ook mensen in je omgeving zoals familie, vrienden en buren om op v.v. Strijen te stemmen.

Stemmen kan via deze link.

Alvast bedankt!