Stem op Strijen 5 zodat de kampioenswedstrijd wordt uitgezonden op Fox Sports

Beste stemmer en voetballiefhebber,

U bent een van de vele trouwe voetbalsupporters die Nederland kent!Maar hoe vaak bent u de afgelopen maanden verwend met een schitterende pot voetbal?

Sluit uw ogen en laat ons uw voetbal-zintuigen prikkelen:
Het is een mooie zaterdagochtend en u voelt de douw van een modderig veld 3.
Een veld dat is omheind door kapotte reclameborden, groen en roest gekleurd.
De kleedkamers kenmerken zich door de zure geur van scheenbeschermers en ongewassen sokken.
In het midden staat een oude massagetafel die dient als verzamelplek van portemonnees.
Naast de deur zit onze keeper, nog ruikende naar zijn bezoek aan de kroeg de avond daarvoor.
Verschillende veldspelers zoeken een shirt-maat xxl, om enigszins hun rondingen te verbloemen.
De aanvoerder bespreekt de tactiek nog met de trainer, de enige twee serieuze vandaag.
Hoorbaar is de grootspraak, voornamelijk verhalen waar andere nooit bij zijn geweest.
Onder de bankzitters wordt getost wie moet vlaggen, terwijl de pineut al lang bekend is.
Langzaam wordt het volume van de kroegmuziek getemperd, de trainer gaat staan.
Hij begint zijn speech over het belang van deze wedstrijd, maar iedereen denkt al aan de 3e helft.
Maar als afsluiter herhaalt hij de legendarische woorden van Theo Reitsma uit 1988:

“Strijen 5, ja dit is een goed stel hoor”

U kunt uw ogen weer openen. Dit zou de situatie kunnen zijn voorafgaand aan het kampioensduel van Strijen 5. Want dit jaar kan Strijen 5 voor het eerst kampioen worden in de 4e klas van het amateurvoetbal. Deze situatie moet uw voetbalhart toch enigszins sneller laten kloppen?

Stem op ons zodat onze kampioenswedstrijd live op FOX wordt uitgezonden. En wij zullen iedereen laten zien waarom het Nederlands amateurvoetbal nog wel mee kan doen op mondiaal niveau.

Stem op Strijen 5! En geniet sinds lange tijd weer van de pure schoonheid van het voetbal!