Strijen JO11-2 speelt lichtjestoernooi bij vv Groeneweg

Zaterdag 10 maart stond er voor de JO11-2 een lichtjestoernooi (avondtoernooi) op het programma bij vv Groeneweg. Na in de ochtend in de laatste minuut van SSS gewonnen te hebben hadden de jongens zin in het lichtjestoernooi.

Helaas konden Jim, Noah en Fons niet meedoen, maar gelukkig wilde Lars H. (van de JO9-1) met ons meedoen en zo vetrokken we met 8 jongens om 15.35 uur naar Zevenhuizen.
We waren op tijd in Zevenhuizen en omdat het programma gewijzigd was hadden we eerst nog even tijd om iets te eten.

Onze 1e wedstrijd was tegen VVGZ JO11-3. De lampen waren aan en het begon iets te regenen, maar ze hadden er zin in. We gingen er vol tegenaan. Dit resulteerde in enkele kleine kansjes, maar die gingen er niet in. Achterin gaven we niets weg. In de 8e minuut was het na een goede aanval Lars vd B. die de 1-0 binnen schoot. In de 15e minuut was er een cruciale redding van Tim. Helaas wel met zijn hoofd/gezicht en dat resulteerde in enkele blauwe plekken en een tand door zijn lip. Maar ja voor een keeper is de 0 heilig en die stond nog op het scorebord. Na een kleine oplapbeurt ging Tim uiteraard verder. Uit de volgende aanval legde Mika de bal panklaar voor Barry die dan ook de 2-0 binnen schoot. Dus ipv 1-1 was het 2-0 voor ons. Dit gaven we niet meer weg en de 1e 3 punten waren binnen.

Nu even half uurtje rust, tijd voor een broodje knakworst die we kregen van vv Groeneweg.
De 2e wedstrijd was tegen Nieuwerkerk JO10-5 die uitkomen in de 1e klasse, we konden er dus weer tegenaan. Dit was een gelijkopgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten. Wij in het begin sterker, zij aan het einde sterker. De wedstrijd eindige in 0-0. Een terechte uitslag gezien het spelbeeld.

Gelijk na deze wedstrijd moesten we tegen Groeneweg JO11-5. Ze hadden beide wedstrijden gewonnen dus alleen bij winst konden we nog 1e worden. Deze wedstrijd was er 1 in de categorie tegenstander net iets beter en wij te vermoeid om echt goed tegenstand te bieden. In de 5e, 9e en 13e minuut scoorden ze de 1-0, 2-0 en 3-0. Een afstraffing leek in de maak. Maar toen kwam er in de ploeg nog een klein beetje extra kracht vrij. Zo van tot hier en niet verder. Iedereen gaf nog hun laatste krachten en op ons tandvlees haalde we het einde. We kregen zelfs via Dani nog een klein kansje, maar die ging er net niet in. En nu afwachten of we 2e of 3e geworden waren. Na het douchen, in de kantine onder het genot van wat lekkers wachten op de prijsuitreiking.
Tijdens de prijsuitreiking bleek dat we op doelsaldo 2e geworden waren. Een goede prestatie in dit deelnemersveld.

Tim, Robbe, Barry, Lars vd B., Dani, Daan, Mika en Lars H. petje af voor jullie inzet en samenspel. Soms win je en soms verlies je, maar dat jullie niet opgaven was grote klasse.

De trainer – Denny van der Beek