Foute Hollandse Avond zeer geslaagd !

508

Als je als naam voor een te organiseren feestavond de naam ‘Foute’ Hollandse avond kiest dan kan het natuurlijk zo maar zijn dat er ook wel wat fout gaat. Zo werd wegens omstandigheden de eerder geplande datum verplaatst en was het aantal aanmeldingen lager dan  gehoopt.

Maar dat was nog niks …….. op zaterdag voelde ons commissielid Monique zich zo ziek dat zij onmogelijk kon koken voor onze deelnemers.  Paniek !.  Gelukkig konden wij terugvallen op Tiny en Mies die direct alles lieten vallen waar zij mee bezig waren en ons uit de brand hebben geholpen. Dames, nogmaals hartelijk bedankt hiervoor !.  De kantine werd door ons omgetoverd tot een foute eetgelegenheid/disco in de kleuren rood/wit/blauw/roze. Natuurlijk ontbrak onze v.v. Strijen koe niet in het decor.

Voorafgaand aan het voorgerecht werden de teams bekend gemaakt waarmee tijdens de maaltijd de ‘ik hou van Holland’ quiz werd gespeeld. Quizmaster Tim van Jochems entertainment had voor deze gelegenheid best lastige vragen bedacht, toch bleek het winnende team maar 1 antwoord fout te hebben. Zij werden dan ook door ons in het zonnetje gezet.

Nadat iedereen klaar was met eten gingen de tafels en stoelen aan de kant en zorgde Dennis en Marco van Made Music met een flinke dosis foute muziek voor een goed gevulde dansvloer. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond ! De foto’s en filmpjes spreken voor zich…..

Activiteitencommissie v.v. Strijen

Foto’s

 

Filmpjes: