Veteranen verliezen bekerwedstrijd onder barre weersomstandigheden van TAC’90

TAC’90 vet-Strijen vet 4-2 (3-1)

We moesten aantreden tegen TAC ’90 uit Den Haag voor Oscar bekend grondgebied aangezien hij hier vlakbij heeft gewoond. Kort voor de wedstrijd begon het behoorlijk te sneeuwen en was het de vraag of de wedstrijd wel door kon gaan. Na overleg met de rayon hoofden konden we beginnen aan de wedstrijd. TAC’90 liet gelijk zien dat het een aardig team heeft en gezien de stand in de klasse waar ze in spelen waren we behoorlijk verrast. We zullen niet verrast zijn dat ze enige versterkingen hadden opgesteld maar bewijzen kun je het nooit natuurlijk. We kregen weinig ruimte en stonden constant onder druk TAC’90 kon echter niet het verschil maken. We kwamen na een slecht begin in de wedstrijd en kregen ook een paar mogelijkheden maar we kwamen niet aan scoren toe. Geheel onverwachts kwam TAC’90 toch op voorsprong na verkeerde terugspeelbal van onze rechtshalf kon de spits de bal er simpel in schieten. Vrij snel hierna kwamen we op 1-1 en leek het er op dat TAC zijn kruit al verschoten had doelpuntenmaker Rob die de bal over de keeper heen schoot na goede steekbal van Ron. Tien minuten later schoot een middenvelder van behoorlijke afstand op doel het gladde veld zorgde ervoor dat de bal snelheid kreeg Leon verkeek zich zodoende op de snelheid en liet de bal helaas los. Dit werd genadeloos afgestraft 2-1 en we konden weer overnieuw beginnen. Even later kregen wij een vrijetrap te nemen op randje 16 en voor Alwin de kans om de gelijkmaker er in te schieten. De bal had er ook ingegaan maar werd ongelukkig tegen gehouden door René die het idee had om in te lopen. Uit de tegenaanval kwam TAC’90 na een wat gelukkig uitgevoerde counter op 3-1. In plaats van 2-2 werd het dus 3-1.

Dit was de ruststand een beetje geflatteerd maar ook niet onverdiend aangezien wij behoorlijk slordig speelde en de goals gewoon weg gaven. In de rust gaf de scheids als “geintje” aan het kan misschien nog 3-2 worden maar 3-3 wordt het zeker niet. Het “geintje” werd echter werkelijkheid na in het begin nog een bal op de paal te hebben gekregen namen we het heft in handen en was het wachten op de 3-2 en die kwam er ook. Scheidsrechter keurde de goal gewoon goed want er was totaal geen reden om de goal af te keuren. Gelukkig voor TAC’90  hadden ze ook nog een grensrechter die voor de zoveelste keer zijn vlag had opgestoken.  De scheidsrechter besloot de goal ten onrechte af te keuren. Wat tot gevolg had dat opmerking van de scheidsrechter in de rust bewaarheid werd. Na de nodige verwensingen plus uppercut aan Govert ging de wedstrijd met een vrije trap door. Nadat Rob geblesseerd raakte na overtreding van rechtsbuiten maakte Ben een opmerking die normaal gezien een gele kaart is maar nu beloont werd met ROOD. We stonden dus met 10 man en de stand nog steeds op 3-1. Het leek erop dat we met tien man sterker werden en we kregen ook meerdere kansen om te scoren maar Alwin Rob en Koen hadden hun vizier niet op scherp staan en het verzet was eigenlijk al gebroken toen TAC’90 uit een counter 4-1 scoorde. Kort voor tijd maakte René de 4-2. Dit was de eindstand en dus uitschakeling in de beker. Normaal gezien bedank ik de scheidsrechter voor de goede leiding deze keer bedank ik hem voor dubieuze beslissing die cruciaal waren voor deze wedstrijd.

Wist u dat…..? (wud Oscar)

• Ben als laatste aankwam vandaag?
  • Dat een slecht voorteken was?
  • We niet geconcentreerd begonnen?
  • Het bij 3-1 eigenlijk 1-0 stond als je alle cadeautjes weglaat?
  • We tegen een leuke sportieve en goed voetballende ploeg speelden?
  • We desondanks sterker waren in de eerste helft?
  • Het dan zuur is hoe de middag uiteindelijk verliep?
  • We echter ook zelf weer onze beheersing verloren? Spreek voor je zelf Oscar.
  • Ron een meester is in het vinden van de lichte noot?
  • Oscar meteen na afloop op familiebezoek ging?
  • Hij zodoende de lekkere hapjes bij TAC miste?
  • Rens ons ijs en weder dienende kwam aanmoedigen?
  • Dat klasse is van Rens natuurlijk hij zelfs de vlag overnam van Oscar?
  • Een aantal van ons ondanks hagel sneeuw en ijs toch open lag?
  • Kunstgras dus bij elk weertype rotspul is?
  • Oscar in de tweede helft een praatje ging maken tijdens het vlaggen?
  • Hij namelijk doodsbang was wegens succes een verlenging van de vlaggersca rriere te krijgen?
  • Kees behoorlijk gemist werd?
  • De bonkige nummer 2 een jaar of twintig leek?
  • Hij volgens Goof 36 is?
  • Hij volgens Koen op 1 januari 35 geworden is?
  • We dit echter niet als excuus kunnen aanvoeren?
  • Het jammer was van het wedstrijdverloop want anders super gezellig had kunnen worden in Den Haag?
  • Ik (Oscar) eigenlijk niet kan weten of het ongezellig was?
  • Had kunnen niet telt en we onze wonden likken?
  • Ze heerlijk douches hebben bij TAC?
  • Eddie en Ron toen in koor zeiden dat je ook had kunnen winnen en een rotdouche hebben?
  • Ron verbaast was over Ben dat hij zo stil was?
  • Ben zwaar teleurgesteld was over de scheids het elftal eigenlijk over alles?
  • We nog een troon uit de gang hadden gehaald voor Ben?
  • We die na z’n rode kaart maar weer teruggezet hebben?
  • We volgend seizoen gewoon weer mee mogen doen voor de beker?
  • Over twee weken tegen SSS moeten en Ben nu al zijn conclusie trok over de scheidsrechter die daar ons waarschijnlijk gaat fluiten?
  • We rustig af moeten wachten wat er gebeurd en niet van te voren al een conclusie moeten trekken?
  • Ik beschuldig werd dat ik te beschermend was in mijn verslagen over de scheidsrechter?
  • Je niet altijd mag zeggen of schrijven wat er gebeurd is?
  • Dit best wel eens frustrerend kan zijn?
  • Ik ga stoppen met deze wist u dat?

De Lattre