Even voorstellen: Nieuw bestuurslid Kantinecommissie

Mijn naam is Anne Sarah Vlaminckx, 33 jaar, woonachtig in Strijen samen met mijn partner Richard (trainer F4 en D3), trotse moeder van drie kinderen waarvan de oudste twee met veel plezier voetballen bij v.v. Strijen. Daarnaast ben ik directeur/eigenaar van Rotating Solutions B.V. gevestigd op het industrieterrein te Strijen. Vanuit mijn werk ben ik gewend om te denken en doen als ondernemer. Bovendien heb ik een horecaverleden. Met deze ervaring zal ik mij vanaf heden vol enthousiasme inzetten als bestuurslid Kantinecommissie. Samen met de andere bestuurs- en commissieleden hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan deze mooie voetbalvereniging. Naar mijn mening moet de vereniging een bindende factor zijn waar alle leden zich thuis voelen en met veel plezier hun geliefde sport kunnen beoefenen. Ik zie het als een eer om daarin wat te mogen betekenen.

Helaas is er momenteel nog een tekort aan vrijwilligers  voor de kantine qua bar- en keukenbezetting dus bij deze direct een oproep: Het zou fantastisch zijn als wij nog meer nieuwe aanmeldingen zouden ontvangen! Bent of kent u iemand die het leuk zou vinden om één keer in de 6 tot 8 weken een bar- of keukendienst te willen invullen? Laat het a.u.b. weten! Minimum leeftijd 18 jaar. Geen ervaring vereist. Bij interesse of vragen hierover kunt u mailen naar: kantine@vvstrijen.nl

Ik vind het zeer belangrijk om betrokken te zijn als bestuurslid dus heeft u suggesties, ideeën of vragen voor onze commissie dan verneem ik het graag. Dit kan rechtstreeks door mij aan te spreken op de vereniging of per mail: kantine@vvstrijen.nl

Graag tot ziens!

Met een sportieve groet,