Veteranen verliezen van jonkies van Strijen. Strijen vet – Strijen combies 2-5 (1-2)

We hebben afgelopen zaterdag geoefend tegen een combinatie van Strijen 3,5 en 6, en dat waren niet de minste spelers. Vooral de spelers van 5 zijn toppers en kunnen als ze willen minimaal met 2 mee.

We begonnen goed en wisten de bal goed in de ploeg te houden. Het enige wat de combies deden was loeren op een counter wat normaal gezien ons spel is maar gezien de snelheid van ons ten opzichten van de tegenstander was dat vandaag geen optie. Het werd na ongeveer twintig minuten 1-0 en snel daarna 2-0 een afstraffing leek nabij. Toch kregen wij ook best wel goede kansen maar het vizier van onze voorwaartsen stond niet op scherp. Ook hadden we pech dat een inzet van Govert op het laatste moment nog van de lijn werd gehaald. In de laatste minuut kregen we nog een corner die door Rob in een keer er in gedraaid werd ruststand 2-1.

Na een relaxte rust zelfs Ben had het over zijn stacaravan begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft was het wel duidelijk dat de combies uit een ander vaatje ging tappen. Ze gaven ons geen kans om rustig op te bouwen en zetten ons gelijk vast waardoor we sneller de lange bal gingen hanteren wat weer snel balverlies opleverde. Na ongeveer 5 minuten werd het mooiste doelpunt gemaakt door Kosta die een geweldige voorzet net over de verdediging knap binnen kopte. De Combies bleven ons vast zetten en hadden geluk dat de scheidsrechter een doelpunt in onze ogen ten onrechte goed keurde. Een keeper in de 5 meter aanvallen wordt negen van de tien keer door de scheidsrechter terug gefloten maar helaas voor ons deze keer niet. Het siert ons dat we ondanks dat het vriendschappelijk is toch verhaal gaan halen bij de scheidsrechter die ondanks dit incident verder gewoon goed floot. De Combies maakte er ook nog 5-1 van en kort voor tijd wisten wij via Denny nog 5-2 te maken. De wedstrijd was gespeeld en het was wachten op het eindsignaal van de scheidsrechter Charles van Aelst. Dat kort na de 5-2 dan ook kwam eindstand 5-2. Combies bedankt voor de wedstrijd scheidsrechter Charles van Aelst bedankt voor het fluiten van deze sportieve wedstrijd. Volgende week naar MVV’58 in Meteren de laatste keer dat ik daar geweest bent was in 1984 benieuwd of het gras nog steeds zo groen is daar.

Wist u dat…..?

• Het al erg lang geleden is dat de veteranen hebben gewonnen?
  • De laatste keer tegen NBSVV was?
  • Ben van plan is een sta caravan te gaan nemen?
  • Wij hem adviseren om een zitcaravan te nemen?
  • De Combies een behoorlijk goed team hadden opgesteld?
  • Dit voor ons te sterk was?
  • Oscar weer niet aanwezig was?
  • Ik me afvraag of hij nou lid geworden is voor de woensdagavond of voor de zaterdag middag?
  • Hij regelmatig grote afstanden gaat wandelen?
  • Vorige week de boel in Nordrhein –Westfalen onveilig heeft gemaakt?
  • Oscar de grote animator is voor de weekendjes weg?
  • Dit jaar redelijk dicht bij blijven namelijk in een huisje net over de grens ook toevallig in Nordrhein – Westfalen?
  • Oscar niks aan het toeval overlaat en dus Oscar kennende poolshoogte heeft genomen hoe de situatie daar is?
  • Oscar voorgesteld heeft om te gaan koken?
  • Ben gelijk aangaf, dat het hem niet uitmaakt als er zaterdags maar patat is?
  • Ron de beste conciërge is die je kan voorstellen?
  • Ondanks het verlies weer gezellig was in de kantine?
  • René bij de Efteling was en het daar regelmatig op grote hoogte kon overzien hoe het daar was?
  • Kees zich afvroeg of René nog wat onderdelen heeft mee genomen van de Python die afgebroken wordt?
  • Ron graag zo’n looping met een karretje erbij in de kamer op wilt hangen?
  • Aanstaande zaterdag en die week daarop tegen tegenstanders van vroeger gaan spelen?
  • MVV’58 en HSSC’61 de tegenstanders zijn?
  • MVV’58 altijd behoorlijk pittige wedstrijden waren?
  • Micha voor een dagje met vriendin Esther koos?
  • Hij woensdag ook geblesseerd van het veld moest?
  • Rens de gehele wedstrijd reserve heeft gestaan
  • We ondanks verlies best goed gespeeld hebben tegen een veel jonger en fitter team?
  • Ik ga stoppen met deze wist u dat?

De Lattre