Ontbijt JO19-1 en JO19-2 bij Van Der Valk in Dordrecht op 6 januari 2018

353

Op zaterdag 6 januari 2018 was het om 8 uur ‘s-morgens ongekend druk op de parkeerplaats van VV Strijen. De volledige selectie van JO19-1 en JO19-2 waren namelijk door de begeleiders en trainers uitgenodigd voor een team-uitje. 

Net als vorig jaar hadden we als leiding bedacht om de heren spelers gezellig mee uit te nemen voor een bezoek aan het ontbijtbuffet bij Van Der Valk in Dordrecht om de teamspirit te bevorderen. 

Vroeg uit bed en voor een aantal van de spelers slechts een paar uurtjes slapen omdat ze de avond ervoor nog een feestje hadden. Niemand verzaakte en iedereen was op tijd. Vanaf Vvstrijen gingen we dus met een groep van 32 man richting Dordrecht waar we om 8.30 uur verwacht werden. 

Een enorm uitgebreid ontbijtbuffet stond er voor ons klaar en we werden verdeeld over 4 gezellige tafels. 

Een gigantische keuze uit brood, beleg, wafels, eitjes, pannenkoekjes, drankjes en fruit… te veel om op te noemen. We hebben met z’n allen zitten smikkelen tot een uur of 11. Heren spelers bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Fijn dat jullie er allemaal waren. Op naar een geweldige tweede seizoenshelft. 

Richard van Trigt, Rick Donker, Marcel vd Berg, Kors Oudijk en Charles van Aelst