v.v. Strijen zoekt nieuw bestuurslid Kantinecommissie

Per 1 januari 2018 stoppen Bert Batenburg en Peter Engels als bestuurslid Kantinecommissie. Verandering in werkomstandigheden, waardoor zij onvoldoende tijd vrij kunnen maken voor een goede invulling van de functie, was voor hen beiden reden om per 1 januari 2018 te stoppen. En daarom is v.v. Strijen op zoek naar een nieuw:

Bestuurslid Kantinecommissie

Profiel

Als bestuurslid Kantinecommissie ben je vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de exploitatie van de kantine van v.v. Strijen.

Samen met de commissieleden ben je verantwoordelijk voor:

• Inkoop bij Inbev (Drank) en inslag van goederen*
  • Inkoop Sligro (Food) en inslag van goederen *
  • Controle facturen met pakbonnen
  • Bezetting van bar en keuken op wedstrijddagen
    op basis van een bestaande planning met vrijwilligers
  • Voorraadbewaking naar aantal en kwaliteit

*Deze werkzaamheden worden al uitgevoerd door leden van de kantinecommissie en vragen geen directe inspanning van het bestuurslid Kantinecommissie.

v.v. Strijen, dat zijn wij! Word bestuurslid Kantinecommissie

Ben jij diegene die vindt dat v.v. Strijen nog meer met haar kantine kan doen qua gezelligheid, omzet en activiteiten? En ben jij die enthousiaste persoon die ons bestuurs-team wil helpen en versterken?

Reageer dan naar bestuur@vvstrijen.nl onder vermelding ‘bestuurslid Kantinecommissie’.

Ook als je nog vragen omtrent de functie hebt kun je mailen naar bovenstaand adres.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur v.v. Strijen,