Strijen O11-2 – Zinkwegse Boys O11-2 ( 6-2 )

Vandaag moesten we tegen Zinkwegse Boys. En de 0 moest van de ranglijst af. Robbe was ziek en Barry ging na de warming up ziek naar huis.

De scheids floot en we trapten af. We moesten er een beetje inkomen dus aan het begin ging het wat moeizaam. Toen kwam Zinkwegse Boys aan de zijkant voor mijn doel en in 1e instantie had ik hem nog, maar toen glipte de bal uit mijn handen en konden ze de 0-1 scoren. Daarna gingen we meteen in de aanval, maar die werd tegengehouden. Toen gaf Mika een voorzet, Dani raakte de bal toen aan en schoot hem met een soort van volley erin. 1-1! En vlak voor rust kwamen 2 spelers van Zinkwegse Boys naar mij toe met de bal. Daan rende achter hem aan en zette veel druk op de speler met de bal waardoor die speler de bal niet goed raakte. In mijn redding schoot ik de bal tegen de speler aan. De bal kwam toen met een boogje bij die andere speler en die raakte hem met zijn hoofd en toen schoot hij hem in 1 keer met een volley naast het doel. Toen was het rust.

In de rust zeiden de trainers dat het wel goed ging.

De tweede helft begonnen we goed en Dani scoorde meteen de 2-1. Mika gaf toen een hele goede voorzet aan Lars en hij schoot hem met een krul langs de keeper! 3-1!
We bleven goed voetballen. We kregen een hoekschop en Dani nam hem. De bal werd nog weggewerkt maar toen kwam de bal bij Jim en die schoot hem van een hele grote afstand strak in de hoek. 4-1.Zinkwegse Boys scoorde toen de 4-2.
Dani wilde de bal voorgeven, maar de bal ging met een krul in de lange hoek en dus was het 5-2.

Daarna gaf Dani nog een voorzet en bal kwam bij de 2e paal en toen gleden Mika en Daan samen de bal erin! En toen was het voorbij en hadden we met 6-2 gewonnen.
De penalties hebben we ook gewonnen.

Het was een leuke wedstrijd.

groetjes, Tim Versteeg