Dank voor de waardering

Als het “Oude Bestuur” werden wij op de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2017 uitgebreid in het zonnetje gezet.

Wij danken het “Nieuwe Bestuur” voor de warme woorden en de waardering die zij namens de gehele vereniging uitsprak.
Het “Oude Bestuur” ontving een fotocollage over de afgelopen jaren, een mooie bos bloemen en een dinerbon.

De dinerbon zullen wij, samen met onze partners, graag besteden.Bij dat etentje zullen we zeker de fijne jaren en ervaringen nogmaals met elkaar delen temeer omdat onze partners immers gedurende al die jaren een belangrijke steun voor ons zijn geweest al was dat vaak niet direct zichtbaar!

Wij wensen onze opvolgers succes en veel wijsheid toe.Hartelijk dank voor alles!

Namens het “Oude Bestuur”:
Hans, Nico en Adri