v.v. Strijen neemt afscheid van ‘oude bestuur’ , Adri van Drongelen Lid van Verdienste v.v. Strijen en Gouden Speld namens KNVB

209

Afgelopen maandag 30 oktober 2017 organiseerde v.v. Strijen haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, welke door bijna 40 personen werd bezocht.

Oud en Nieuw Bestuur achter bestuurstafel

Achter de bestuurstafel namen zowel de nieuwe leden van het Dagelijks Bestuur plaats, zijnde Jeannette Biesheuvel (Secretaris), Jeroen van Gent (Penningmeester) en Dick de Heus (Voorzitter) als ook de leden van het voormalig Dagelijks Bestuur zijnde Nico Carree (Penningmeester), Adri van Drongelen (Secretaris) en Hans van der Kellen (Voorzitter).

Een bijzondere opstelling voor een bijzondere Ledenvergadering, waarin het oude en nieuwe bestuur gebroederlijk de vergadering in goede banen leidde.

Afscheid oude bestuur

Aan het einde van de vergadering is er vervolgens op passende wijze afscheid genomen van het ‘oude bestuur’.

De nieuwe voorzitter Dick de Heus had mooie woorden voor achtereenvolgens Nico Carree, Hans van der Kellen en Adri van Drongelen. Aan hen werd tevens als dank voor hun jarenlange inzet een mooie bos bloemen, een dinerbon en een collage met foto’s van hun periode bij v.v. Strijen overhandigd.

 

 

Adri van Drongelen Lid van Verdienste en ontvangt ook KNVB Gouden Waarderingsspeld

Vervolgens was er nog een speciaal moment voor Adri van Drongelen. In aanwezigheid van zijn vrouw Anja en zijn zonen Dennis en David werd hij in het zonnetje gezet.

Vanwege zijn jarenlange verdiensten voor v.v. Strijen ontving Adri uit handen van Dick de Heus een oorkonde en zilveren verenigingsspeld welke is gekoppeld aan het erelidmaatschap Lid van Verdienste van v.v. Strijen.

De jarenlange inzet van Adri voor v.v. Strijen bleef ook niet onopgemerkt bij de KNVB in Zeist. Vanuit de KNVB was de heer Kees Wenneker aanwezig om Adri ook namens de KNVB te onderscheiden in de vorm van een Gouden KNVB Waarderingsspeld. Deze speld wordt toegekend aan mensen die minimaal 15 jaar bestuurs- dan wel officiële functies hebben bekleed in het verenigingsleven. Een prestatie waar menig bestuurder trots op mag zijn!

Adri gaf overigens zelf in zijn speech aan dat hij het ‘de gewoonste zaak’ van de wereld vindt wat hij heeft gedaan. Adri gaf aan dat het verenigingsleven alleen maar kan bestaan als mensen hun steentje bijdragen en dus deed hij oproep aan mensen om zijn voorbeeld te volgen en zich dan wel als vrijwilliger, commissielid of bestuurslid in te zetten voor ‘zijn’ en onze mooie v.v. Strijen!

Overigens hebben Adri, Hans en Nico allen aangegeven graag betrokken te blijven bij v.v. Strijen en daar zijn wij als nieuw bestuur hen heel erg dankbaar en erkentelijk voor!

Hans, Adri, Nico enorm bedankt voor jullie jarenlange inzet!

Bestuur v.v. Strijen