Inleveren en verkoop van gebruikte voetbalschoenen

144

Onderstaand bericht heeft eerder op de v.v. Strijen website gestaan, maar we willen dit graag opnieuw onder de aandacht brengen.

Bij v.v. Strijen hebben wij het plan opgevat om (gebruikte) voetbalschoenen te gaan verzamelen, dit omdat er afgelopen seizoenen diverse ouders/spelers hierom hebben gevraagd. We kennen, denk ik, allemaal wel het probleem dat net voor de winterstop of na de competitie, maar met nog toernooien te spelen, de schoenen van uw kind(eren) kapot,versleten of te klein zijn.

Om in de vraag naar voetbalschoenen te kunnen voorzien hebben wij wel uw hulp nodig. Dus heeft u nog (goede) voetbalschoenen staan, wilt u deze dan (per paar gebonden) inleveren op de voetbal? Intussen hebben we al diverse paren binnen gekregen (waarvoor dank).

Wij hopen dat we de ouders/spelers zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn, dus heeft u schoenen nodig, informeer naar het beschikbare aanbod (we hopen de schoenen in allerlei maten te kunnen gaan aanbieden). Er zal een kleine bijdrage worden gevraagd van € 2,50 per paar wat in zijn geheel ten goede zal komen aan de vereniging. Er kan contact worden opgenomen via het volgende mailadres. fiona.tuk@gmail.com