Rabobank Clubkas Campagne levert €371,47 op!

Rabobank Het Haringvliet zette dit jaar wederom de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook v.v. Strijen deed mee en dankzij jullie stem hebben we samen €371,47 opgehaald.

Een mooi resultaat, want binnen Strijen zijn wij, (mee) koploper als het gaat om behaalde stemmen. Ook zien we dat wij goed in vergelijking met andere voetbalverenigingen in de Hoeksche Waard. De volledige uitslag is hier te vinden.

Mooi vervolg voor de Pannakooi

Bij v.v. Strijen willen we graag een Pannakooi op ons sportcomplex. Inmiddels hebben we in 3 jaar bijna €1.200 bij elkaar gespaard via de Clubkas Campagne, maar dat is nog niet genoeg. Daarom willen wij nog andere acties inzetten om ons doel te bereiken. Samen gaan we ervoor zorgen dat die Pannakooi er gaat komen!

Bedankt voor het stemmen

Als laatste willen wij iedereen die op v.v. Strijen heeft gestemd, daarvoor hartelijk danken. Want dankzij jullie stem is een Pannakooi een stap dichterbij gekomen.