Vervolg damesvoetbal v.v. Strijen: Trainingsgroep!

We zijn ontzettend blij en enthousiast u te kunnen melden dat het eerste concrete initiatief rondom damesvoetbal een feit is: we starten per direct met een trainingsgroep voor dames. Naar verwachting gaan we dat doen op de vrijdagavonden.

Zoals u onlangs heeft kunnen lezen, gaat vv Strijen meer aandacht geven aan het damesvoetbal. De club heeft nu al een behoorlijk aantal speelsters binnen de diverse leeftijdscategorieën. Met de verdiepende aandacht en voorgenomen initiatieven hopen we de lijn door te kunnen gaan trekken tot het niveau van een VR1. Het doel is om met ingang van het seizoen 2018-2019 een VR1 team in te kunnen schrijven bij de KNVB. Met een VR1 hoeven meiden niet langer uit te stromen of te stoppen met voetballen omdat ze niet langer mee mogen spelen binnen jongensteams.

Het verenigingsleven zal door een toename van meiden- en damesspeelsters ook diverser worden. En het verder verrijken van dat verenigingsleven was ook precies één van de doelstellingen! Dat gaat hand in hand met het op hun eigen nivo kunnen laten spelen van alle meiden en vrouwen.

Wat betekent een trainingsgroep voor dames?

• Speel je liever geen wedstrijden op zaterdag? Is de tijd er niet voor?
  • Dan is de trainingsgroep een prima alternatief voor jou!

Dames van alle nivo’s in alle leeftijden, bijvoorbeeld ook de vele voetbalmoeders onder ons, zijn welkom om vrijblijvend mee te komen ballen. Plezier, gezelligheid en bewegen staat hierbij voorop. Heb je nog nooit gevoetbald maar vind je het wel leuk? Is de conditie nog niet op orde of werkt de leeftijd niet helemaal meer mee? Dat maakt allemaal niet uit. Probeer het eerst een aantal keren voordat je jezelf door lidmaatschap daadwerkelijk vast gaat leggen.

Voor vragen of aanmeldingen kun je terecht bij Lenny Bosman, lennybosman@gmail.com of bij voetbalzaken@vvstrijen.nl