Ook Sponsors trappen nieuwe seizoen af met BBQ!

Afgelopen vrijdag 22 september hield v.v. Strijen alweer voor de 3e keer haar jaarlijkse BBQ sponsoravond waarvoor alle sponsoren waren uitgenodigd.

Helaas konden niet alle sponsoren aanwezig zijn, maar met ruim 60 mensen was de BBQ Sponsoravond prima bezocht. Naast sponsoren ook bestuursleden en mensen uit de technische staf.

Vanuit het bestuur gaven achtereenvolgens Dick de Heus als nieuwe voorzitter, Jaco Dorst (Bestuurslid Voetbalzaken) en Richard Kruijthof (Bestuurslid Sponsoring) een korte presentatie over de ontwikkelingen binnen hun commissies.

Duidelijk werd in ieder geval dat afgelopen seizoen veel is gebeurd. Zoals een  complete metamorfose van het bestuur en veel nieuwe ontwikkelingen op voetbal(technisch)gebied.

Kern van het verhaal is dat wij ons gelukkig prijzen met de vele nieuwe mensen en handjes die wij hebben kunnen vinden, maar helaas direct ook moeten constateren dat dit nog steeds niet genoeg is. Als vereniging blijven wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen.

BBQ mogelijk gemaakt door nieuwe sponsor Partycatering Barendrecht en bevriende sponsors

Na afloop van de presentaties kon iedereen in de Volière genieten van een heerlijke BBQ met een diversiteit aan vlees en salades. De BBQ werd mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor Partycatering Barendrecht en een aantal bevriende sponsoren. Dank hiervoor namens de Sponsorcommissie!

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie v.v. Strijen