Technische Unie verlengt contract als Subsponsor

213

Afgelopen zaterdag zorgde niet alleen de prachtige overwinning op koploper Heerjansdam, het heerlijke weer en onze goedgevulde kantine met het Rad van Avontuur en live muziek van Woodwind voor een positief gevoel. Ook het verlengen van het Subsponsorschap van Technische Unie droeg hier enorm aan bij.

Na afloop van de wedstrijd tegen Heerjansdam heeft Peter Roelofs, de nieuwe Manager Distributiecentrum, van Technische Unie in Strijen zijn handtekening gezet onder een nieuw contract als Subsponsor. Met deze handtekening wordt de langlopende samenwerking tussen de grootste werkgever van Strijen en onze voetbalvereniging wederom met een jaar verlengd.

Vanuit v.v. Strijen zijn wij erg blij dat ook de nieuwe eindverantwoordelijke van de TU perspectief ziet in het sponsoren van onze club. Het binden van grote organisaties als Technische Unie aan onze vereniging zorgt voor financiële stabiliteit, van waaruit we met een goed gevoel de toekomst tegemoet kunnen.

Onder toeziend oog van voorzitter Hans van der Kellen, zijn zoon en een vriendje ondertekend Manager Distributiecentrum Peter Roelofs het Subsponsorcontract tussen Technische Unie en v.v. Strijen.

Namens v.v. Strijen willen wij Technische Unie en Peter Roelofs hartelijk danken voor het wederom verlengen van het Subsponsorschap.

De Sponsorcommissie