Business Club bezoekt Van der Sijde Hout

Vorig jaar bezocht de Business Club van v.v. Strijen de Technische Unie, waar men een kijkje kreeg achter de schermen van dit immense distributiecentrum.

Na afloop waren Goris van der Sijde en Ageeth van der Sijde zo enthousiast, dat zij direct aangaven de deuren van Van der Sijde Hout graag open te zetten voor de Business Club van v.v. Strijen in 2016. En donderdag 15 december was het dan zover.

Vanaf 15.30 uur werden de eerste gasten ontvangen in de vergaderkamer van Van der Sijde Hout met koffie/thee en gebak. Een mooie ruimte met nostalgische foto’s en een overzicht van de ontwikkelingen van het bedrijf in haar 88-jarig (!) bestaan.

Presentatie en rondleiding

Om 16.00 uur richtte Goris van der Sijde vervolgens het woord tot de aanwezigen om meer te vertellen over Van der Sijde Hout. Van het ontstaan van het bedrijf tot aan toekomstplannen. Alles kwam aan bod en er werd afgesloten met een prachtige korte bedrijfsfilm .

Daarna kregen wij een rondleiding van Goris en Jos Kruijthoff over het immense terrein van het bedrijf. Met eigen ogen aanschouwden wij welke bewerkingsprocessen de diverse houtsoorten ondergaan voordat ze de weg weet te vinden richting Aannemers, Hoveniers, Particulieren en alle andere afnemers.  Achter al het hout bij Van der Sijde zit een verhaal. Keurmerken, landen van herkomst, trends en toepassingsmogelijkheden werden al wandelend over terrein toegelicht.

Stampot en errepels

Om ca. 17.15 uur kwamen wij, via de winkel van Van der Sijde Hout, waar de afnemers allerlei aanverwante artikelen zoals boren, schroeven en diverse soorten houtbeits kunnen kopen, terug in het bedrijfspand. Daar stond een heerlijk winterkostbuffet van Het Plein voor ons gereed. Onder genot van een drankje toasten wij vervolgens met elkaar op een zeer geslaagd bedrijfsbezoek van de Business Club aan Van der Sijde Hout.

Met de bekende zak “Errepels” en een bos bloemen bedankten wij uiteindelijke Ageeth en Goris van der Sijde voor hun uitnodiging en de uitstekende verzorging van dit bedrijfsbezoek. Wij kijken als sponsorcommissie terug op een wederom zeer geslaagd bedrijfsbezoek en wij hopen dat wij volgend seizoen opnieuw één van onze sponsors bereid vinden om onze Business Club een kijkje achter de schermen te geven.

Ook bedrijfsbezoeken bijwonen en nog geen lid van onze Business Club? Neem dan contact op met sponsoring@vvstrijen.nl en wij komen graag bij u langs om te vertellen over wat onze Business Club voor u kan betekenen!

Bekijk hieronder alle foto’s van het Business Club bezoek aan Van der Sijde Hout: