Albert Heijn Strijen nieuwe Cosponsor V.V. Strijen

490

LogoAHAlbert Heijn Strijen is met ingang van seizoen 2016-2017 Cosponsor van v.v. Strijen en daar zijn wij als v.v. Strijen enorm blij mee!

In september 2015 namen de broers Robin en Dennis Groen het spreekwoordelijke stokje over van Bram de Jong. De broers waren al eigenaar van Albert Heijn in Almkerk en de winkel in Strijen is voor hen een mooie uitbreiding.

Albert Heijn, Etos en Gall & Gall onder 1 dak

Naast een Albert Heijn zit er in het pand aan de Kerkstraat ook een  Etos. De planning is dat op korte termijn daar nog een Gall & Gall aan wordt toegevoegd. Zo krijgen de gebroeders Groen een compleet winkelaanbod onder 1 dak. En dat is voor u, als klant,  wel zo handig!

Voetbal en verbinding

De keuze om Cosponsor te worden van v.v. Strijen was voor Robin en Dennis geen lastige. Zij zien v.v. Strijen als perfecte partner om hun winkel nog meer te verbinden met de Strijense gemeenschap.

Bovendien voetbalt Dennis zelf ook in het 3e elftal van Almkerk en heeft hij een seizoenkaart van NAC Breda. En met hun winkel in Almkerk sponsoren Robin en Dennis ook al jaren de lokale voetbalclub. Cosponsor worden van v.v. Strijen past daardoor niet alleen goed bij de winkel, maar ook persoonlijk prima bij de broers.

Inzetten op jeugd, groente en fruit

Het afgelopen seizoen heeft Albert Heijn Strijen op de achtergrond al een aantal zaken gesponsord. De boodschappen voor het jeugdkamp in Oosterhout en het trainingskamp van de A-selectie kwamen bijvoorbeeld uit hun winkel.

Nu de samenwerking ook officieel bekrachtigd is wil Albert Heijn samen met v.v. Strijen acties organiseren waarbij de nadruk ligt op de jeugd en groente en fruit uit de winkel. Gezond eten is voor iedereen belangrijk en dat begint al bij de jeugd. De gebroeders Groen hebben het  assortiment groente en fruit onder handen genomen en willen iedereen kennis laten maken met het verbeterde aanbod.

Dennis Groen (midden) met Dick de Heus (links) en Richard Kruijthof (rechts)
Dennis Groen (midden) met Dick de Heus (links) en Richard Kruijthof (rechts)