Teamindelingen Jeugd 2017 – 2018

Voetbal Technische Zaken heeft in samen werking met alle  trainers en leiders de voorlopige indelingen van de teams voor 2017-2018 samengesteld.

De indeling is gedaan mede op basis van de beoordelingen die de huidige trainers en leiders hebben ingevuld. Daarnaast is er ook afgelopen seizoen nog door diverse mensen intern gescout en ook hun bevindingen zijn bij de indeling meegenomen.

Ook hebben we bij de indeling nagestreefd dat een ieder op zijn niveau kan voetballen. Op deze manier kan iedere speler in onze ogen optimaal plezier beleven aan de voetbalsport.

Vanaf heden zullen er tot na de bekerwedstrijden geen andere mutaties meer plaatsvinden dan die het gevolg zijn van uit- en inschrijvingen van jeugdleden.

Wij willen u dan ook verzoeken eerst de bekerwedstrijden af te wachten voor u reageert op de indeling. Wij zijn naar onze mening zorgvuldig met alle jeugdleden om gegaan en hopen dat ze allen een heel sportief en plezierig seizoen zullen gaan beleven.

Zoals u ziet zijn er bij diverse teams nog functies vacant. Indien u belangstelling heeft om leider of trainer van een van onze jeugdteams te worden kunt u contact opnemen met Voetbal Technische Zaken vtz@vvstrijen.nl

Met vriendelijke groet

Commissie Voetbal Technische Zaken