Rabobank Clubkas Campagne, Heb jij al gestemd ?

Rabobank Het Haringvliet zet ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook v.v. Strijen doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Alleen Rabobank leden mogen stemmen

Leden van Rabobank Het Haringvliet kunnen tussen 1 en 30 september stemmen. Als lid krijg je rond 1 september een stemcode toegestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op v.v. Strijen stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Dus stem in september op v.v. Strijen!

Nog geen lid van de Rabobank?

Heb je wel een rekening bij Rabobank Het Haringvliet, maar ben je nog geen lid van de bank?

Klik dan hier en wordt lid van de bank. Zo kun je in september stemmen op v.v. Strijen.

Samen gaan we voor een Pannakooi

Vorig jaar hebben we een bedrag van €418,18 opgehaald met de Clubkas Campagne. Dit jaar willen we dat bedrag overtreffen. Help jij ons mee?

Met de extra inkomsten willen we een Pannakooi op ons sportcomplex realiseren. Een Pannakooi zorgt niet alleen voor veel plezier, ook wordt er spelenderwijs gewerkt aan een betere baltechniek en hogere handelingssnelheid.