Pupillen van de week gezocht!

Wij zoeken pupillen die het leuk vinden om dit seizoen een keer “pupil van de week”  tijdens een thuiswedstrijd van VV Strijen 1 te zijn.

Wat ga je doen deze middag? Je wordt samen met je ouders/begeleiders om 13.30 uur verwacht in het sponsorhome van onze vereniging. Je wordt hier ontvangen door een van onze gastvrouwen. Vervolgens ga je met de begeleider van het 1e richting de kleedkamers. Nadat je jezelf hebt omgekleed maak je kennis met het 1e elftal en ga je samen met het team warmlopen voor de wedstrijd. Vervolgens in de Line up het veld op om de aftrap te nemen en de wedstrijd te volgen vanuit de dug-out. Na de wedstrijd bezoek je samen met je ouders/begeleiders het sponsorhome voor een hapje en een drankje en wordt je in het zonnetje gezet en ontvang je een leuk presentje.

Lijkt het je leuk om dit alles mee te maken en voetbal je bij de Mini F, JO9 of JO11, meld je dan nu aan bij: Activiteiten@vvstrijen.nl

De activiteitencommissie VV Strijen