v.v. Strijen zoekt elftalleider en grensrechter voor haar 2e elftal

v.v. Strijen is, ter versterking van haar staf voor het 2e elftal, op zoek naar een elftalleider en een grensrechter.

Strijen 2 vormt het opleidings- / beloftenteam en komt uit in de reserve 2e klasse KNVB.

De selectie bestaat uit veelal jonge en talentvolle spelers, die de afgelopen seizoenen zijn overgekomen uit de jeugd, alsook enkele ervaren krachten.

De elftalleider:

• is een enthousiast persoon die het leuk vindt om met de spelers, staf en commissieleden de juiste beleving te creëren tijdens de wedstrijden en trainingen.
  • is iemand met een voetbal- sport- of verenigingsachtergrond die ook als sparringpartner fungeert van de trainers.
  • is verantwoordelijk voor coördinatie en organisatie van randzaken rond de wedstrijd zoals aansturing geven aan stafleden en spelers, het (mobiele digitale) wedstrijdformulier.
  • is het aanspreekpunt voor de tegenstander en de scheidsrechter.
  • is aanspreekpunt voor en onderhoudt contacten met bestuur, de commissies voetbaltechnische zaken en wedstrijdzaken, met betrekking tot algemene zaken rond wedstrijden en trainingen.
  • helpt bij het organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen.
  • verzorgt de wedstrijdkleding (niet het wassen ervan).
  • denkt mee over oplossingen om (de aansturing van) de organisatie te verbeteren.
  • is betrouwbaar, integer en toegankelijk.

Kortom, je vindt organiseren en coördineren leuk, je werkt graag met mensen en wil meehelpen en meedenken binnen de staf en spelers van onze club.

De grensrechter:

• heeft een representatieve houding en een professionele uitstraling.
  • is minimaal 18 jaar.
  • heeft goede kennis van voetbal-spelregels en een redelijke conditie.
  • heeft een bepalende rol in het spel. Er word verwacht scheidsrechters te assisteren tijdens de wedstrijd. De grensrechter is soms de enige die iets heeft waargenomen. Dus wordt er verwacht op een goede manier te samenwerken met de scheidsrechters.

Eventueel kunnen de taken van een elftalleider worden verdeeld over 2 personen die samen aan het werk gaan. Ook kan mogelijk een combinatie gemaakt worden tussen leider en grensrechter die samen zorgen voor de genoemde werkzaamheden.

Ben jij of zijn jullie die enthousiaste leider(s) en grensrechter die wij zoeken, wil je deel uitmaken van en je bijdrage leveren aan een ambitieuze en gezellige groep? Neem dan contact op met voetbaltechnische zaken en stuur een mail naar vtz@vvstrijen.nl Indien bekend, kun je ook altijd iemand van VTZ aanschieten: Richard van Trigt, Piet Engels of Rick Donker.