Ruime overwinning Veteranen tegen sterke tegenstander Loosduinen.

Strijen vet – Loosduinen vet 10-2 (5-0)

We begonnen met Andries en de weer langzaam terug komende Rens op de bank, tegen Loosduinen die afgelopen seizoen in de andere eerste klasse als derde eindigde.

Anders dan de uitslag doet vermoeden hebben we tegen een goede tegenstander gespeeld. Ik ga er dan ook van uit dat we in de eerste helft Loosduinen op alle fronten aftroefde en daar de basis hebben neer gezet voor deze geweldige overwinning. Mochten we toch een steekje laten stond altijd nog Leon als sta in de weg. We kwamen dan ook snel tot scoren in de eerste helft met echt geweldige aanvallen. Kort voor rust scoorde we bijna na geweldig ingestudeerde vrije trap. Helaas voor Ron en Alwin stierf de vrijetrap in schoonheid ruststand derhalve toch een ruime 5-0. Doelpunten makers waren Alwin 2x Govert 2x Denny 1x.

Gezien de stand vrij geruststellend en in eerste instantie een relaxte sfeer vooral Ron wist niet wat hem overkwam. Gelukkig hebben we dan nog een aanvoerder die nog even de puntjes op i zet. We begonnen de tweede helft zonder de licht geblesseerde Micha en Denny. We waren 5 minuten bezig en we hadden er al 2 in liggen dus geen vuiltje aan de lucht. Loosduinen bleef echter voetballen en probeerde de eer te redden en zorgde ervoor dat we er niet zo gemakkelijk meer door heen konden lopen. René die een zware week achter de rug had (VVGZ woensdag trainingen)voetbalde echter een heerlijke wedstrijd samen met Leon Ben Andries Micha Kees en Ed stond de verdediging als een huis. Het was dan ook de bedoeling dat we de 0 gingen spelen maar helaas konden we dat niet voorkomen en gezien het aantal kansen verdiende Loosduinen ook wel een doelpuntje. Beetje jammer is als je dan eenmaal een tegengoal hebt dat er dan altijd nog iemand is die dan nog in eigen goal moet schieten eindstand derhalve 10-2. Alwin 3x Denny 1x Govert 1x waren de doelpunten makers in de tweede helft. Hoogte punt van de tweede helft was de laatste goal van Govert en voor de scheidsrechter het teken om te stoppen. Loosduinen bedankt voor deze sportieve en leuke wedstrijd gezien jullie spel en ondanks grote nederlaag moet het ook voor jullie een leuke wedstrijd zijn geweest.

De Lattre

Wist u dat…?

• Ondanks de afwezigheid van Oscar we toch een ruime overwinning hebben behaald?
  • Govert zijn mooiste goal in zijn carrière heeft gemaakt?
  • Govert een verdiend applaus kreeg na op Messiaanse wijze een goal gemaakt te hebben?
  • Ron ondanks dat we 10 keer scoorde niet een keer het doel wist te vinden?
  • Ron kort voor rust de kans had na ingestudeerde vrijetrap?
  • Ron met Ventura Tas op de voetbal kwam?
  • Hij dit vroeger niet durfde te doen?
  • Er veel veranderd is op Strijen en het misschien wel slim is om de korfbal en de voetbal gewoon bij elkaar te voegen?
  • Het voor beide verenigingen een win win is?
  • Het na de wedstrijd weer ouderwets gezellig was?
  • Edwin er na lange tijd weer bij was en het goed deed op het middenveld?
  • René er achter kwam dat voetbal ook leuk kan zijn?
  • René afgelopen week van plan was zijn schoenen terug te brengen bij Schippers op Strien?
  • Het weer gezellig was op de herfstmarkt en diverse spelers aanwezig waren?
  • Govert zich opgeofferd had als oppas en vrouw Lonneke naar herfstmarkt liet gaan?
  • Ik dat zeer waardeert in Govert aangezien het nu op zeker gezellig was?
  • Er heel veel wist u datjes zijn maar helaas allemaal vergeten zijn?
  • Ik dus ga stoppen?

De Lattre