v.v. Strijen Quick Teamwear nu ook online te koop!

Met ingang van dit seizoen is v.v. Strijen een samenwerking aangegaan met Voorwinden Sport voor de verkoop van Quick Teamwear van v.v. Strijen.

De collectie was al reeds verkrijgbaar in de winkel van Voorwinden in ’s-Gravendeel, maar sinds deze maand kunt u alle v.v. Strijen Teamwear ook heel gemakkelijk online kopen!

In de nieuwe webshop van Voorwinden is de volledige v.v. Strijen Teamwear Collectie, allen voorzien van een mooie v.v. Strijen badge, opgenomen.

Interesse? Klik op deze link en ga direct naar de webshop met v.v. Strijen artikelen.

20% korting voor leden v.v. Strijen met uw Voorwinden Combi Pas ook in webshop!

In December 2016 hebben alle leden van v.v. Strijen een Voorwinden v.v. Strijen Combi Pas ontvangen. Deze pas geeft recht op 20% korting op Quick Teamwear van v.v. Strijen.

Deze korting ontvangt u bij aankopen in de winkel van Voorwinden, maar nu dus ook bij uw aankopen in de webshop!

In webshop kortingscode vvstrijen gebruiken

Op moment dat u gaat afrekenen in de webshop wordt gevraagd om een kortingscode. Onze kortingscode is vvstrijen (aan elkaar geschreven, klein of groot maakt niet uit, geen puntjes) en daarmee verkrijgt u 20% korting op de vermelde normale verkoopprijzen.